Замовлення в сексшопі

Основной форум Севастополя. В данном форуме допускается обсуждение тем, непосредственно связанных с городом Севастополем.
Ответить
albelen
Зав. цехом

Замовлення в сексшопі

Сообщение albelen » Вт май 20, 2025 9:02 am

Знаєте, мені 42 роки, і ще пів року тому я вважала, що задоволення — це щось таке другорядне, бонусне, якщо лишиться час. Діти, робота, побут — усе було важливіше.

Але одного вечора я сиділа з келихом вина, гортаючи стрічку в інстаграмі, і натрапила на сторінку, де жінки ділилися досвідом про інтимні іграшки. Спочатку я скептично посміхнулась, потім зацікавилась, а через годину вже читала огляди на сайті Talla. Вибір упав на вакуумний вібратор Satisfyer https://talla.ua/ua/vakuumnyj-vibrator-satisfyer/ котрий можна знайти в каталозі. Замовила.

І, чесно, це було одне з найправильніших рішень за останні роки. Вперше за довгий час я не грала ролі — не була мамою, керівницею чи психологинею для всіх. Я була просто жінкою, яка має право на задоволення. І цей маленький пристрій дав мені не лише насолоду, а й повернув відчуття тіла, від якого я давно відвикла. Не думала, що таке можливо без партнера, без сорому, без очікувань. Просто я і моя тиха революція ніжності.

Ответить

Вернуться в «Откровенно обо всём»