Кто такой севастополец? Украинец или русский, а может кто-то
-
- Зав. цехом
я все життя голосую за майбутнє України. перший тур - Костенко, другий тур - послав {плохое слово} обох і тих придурків, хто мене вмовляв за тимошенко голосувати. бо між поносом та собачими котяхами різниця невелика.Паучок-синячок писал(а):Ты за кого голосовал?taksist писал(а):що тігіпко, що янукович - однаково. ви живете в лайні бо те лайно обираєте у владу. ви це заслужили.
я є автором КАТЕХІЗИСУ ВИБОРЦЯ. якщо просто - то 10 пунктів як не проїбать на вибочій дільниці та обрати правильно.
але народу то пох, всі ставляться до виборів як до походу у зоопарк, де треба вгадати саму популярну тваринку. барани. отак майбутнє своєї країни і країни своїх дітей просирають.
-
- Бригадир
ОБИРАЮЧИ МЕНШЕ ЗЛО ВСЕРІНО ОБИРАЄШ ЗЛО.Stalinskiy Sokol писал(а):що тігіпко, що янукович - однаково. ви живете в лайні бо те лайно обираєте у владу. ви це заслужили.
А ты что, не в Украине живешь, что ли? Я по крайней мере выбирал меньшее зло......
ІВАН ФРАНКО.
я міг би багато тобі написати на цю тему але навіщо? ти отримав те, що ти заслужив. от дживи з цим гівном, хоч їх його.
чи живу я в Україні? так, живу. а ще в ній живе мій син. і я відповідаю за те, щоб він виріс людиною, ЯКА НІКОЛИ НЕ ОБЕРЕ ГІВНО НА ВИБОРАХ. це мій обов'язок як батька.
стоcовно 10 пунктів. а якого хуя я їх викладати буду якщо ви ВСЕРІВНО голосуєте не по пунктам а ПО ДУРHОМУ? який сенс класти інструкцію в коробку людині, що читати не вміє? інколи дивлюся навколо і просто ОХУЄВАЮ. скільки нормальних, розумних людей а як приходять вибори так голосують як кончені пєдєрасти - ЖОПОЮ.
ну нічого, чим голосуєте - те й маєте.
я теж маю ту саму країну і те саме лайно у владі як і ви. але У МЕНЕ ЧИСТА СОВІСТЬ - Я НЕ ОБИРАВ ТЕ ЛАЙНО, Я ПРОСТО ПОГОДИВСЯ З ТИМ, ЩО ВИ ЙОГО СОБІ І МЕНІ ОБЕРЕТЕ.
бо коли мій син виросте, вивчить історію і спитає мене - батьку, а ти за придурка януковича голосував? я йому скажу - ні, сину, я не голосував. а от твоя тітка - так. подякуй їй за розкрадену країну.
мудрі люди євреї. як не знають як голосувати то питаються у свого ребе. чого ж ми, слов'яни думаємо що ми самі розумні і можемо точно вгадати, хто найкраще підходить на роль президента?
ця тема нескінченна. але щоб її обговорювати людина повинна ВІДЧУТИ, що вона помилилася на виборах і як правильно голосувати не знає. така людина не безнадійна і вона може збудувати майбутнє для своїх дітей.
а постріляти всіх як в киргизії будь-яке тупе чмо може. руйнувати легко. будувати важко. і мені прикро взнавати, що на одного того, хто будує приходиться десять руйнівників.
-
- Бригадир
я відповім. аре перш ніж відповім скажу дещо. інколи коли ми задаємо питання то отримуємо геть незрозумілу відповідь. вона нам неподобається і ми намагаємося найти зрозумілу. ми її обов'язково знайдемо але вона не буде правильною.Stalinskiy Sokol писал(а):to taksist:
Ну, а кто, на твою думку, мог бы действительно работать на благо нашей Родины - Украины? Потому, что даже если голосовать против всех, все равно у власти кто-то останется.........
якщо дитині підказувати відповідь на математичну задачу то вона ніколи не навчиться роз'язувати їх бот буде намагатися отримати підказку адже це ж набагато легше аніж власноруч розв'язати задачу.
отже подумайте - чи справді ви шукаєте легкої відповіді чи ви шукаєте правильну відповідь? що ви хочете - в день виборів швидко і без проблем відстрілятися а потім п'ять років пиздіти на того, кого обрали чи розв'язати задачу - КОГО У ВЛАДУ НАПРАВИТИ ЩОБ КРАЇНА ВІД ТОГО ЛИШЕ РОЗКВІТАЛА А НЕ ХИРІЛА?
легка відповідь на питання ХТО БУДЕ ПРАЦЮВАТИ НА БЛАГО ВІТЧИЗНИ - ПЕТРЕНКО, ІВАНЕНКО, СИДОРЕНКО. будь-хто.
важка але правильна відповідь - ви самі.
можливо через роки ви зрозумієте про що я казав.
-
- Бригадир
Странно, ты taksist рассуждаешь. Все на Европу ровняешься. В Брюсселе, Лондоне, Париже, Берлине и так далее, очень большое количество национальностей. Никто никого не угнетает. Вы же УкрНацизм развели. Я по паспорту Украинка, но мне чужда эта украинизация. По простой причине - все мы славяне.
А чтобы жить хорошо, сплатиться надо. И работать вместе! Шкуру потом делить будем.
И что касается России. Как бы кому-то не хотелось, перед ней сейчас все страны ворота распахнули. Причем с подоборстрастием! Америка очень скоро рухнет, кто мировым лидером станет?.. Россия, Китай и Германия.
Дружить нам надо, хватит доказывать то, чего нет.
А чтобы жить хорошо, сплатиться надо. И работать вместе! Шкуру потом делить будем.
И что касается России. Как бы кому-то не хотелось, перед ней сейчас все страны ворота распахнули. Причем с подоборстрастием! Америка очень скоро рухнет, кто мировым лидером станет?.. Россия, Китай и Германия.
Дружить нам надо, хватит доказывать то, чего нет.