Кто такой севастополец? Украинец или русский, а может кто-то

Основной форум Севастополя. В данном форуме допускается обсуждение тем, непосредственно связанных с городом Севастополем.
Ответить
taksist
Зав. цехом

Сообщение taksist » Вт июн 22, 2010 5:51 am

що тігіпко, що янукович - однаково. ви живете в лайні бо те лайно обираєте у владу. ви це заслужили.
Изображение
Русский язык надо позволить употреблять тем, кто этого хочет, но ни в коем случае нельзя принуждать к этому тех, кто хотел бы использовать только украинский

Паучок-синячок
Зав. цехом

Сообщение Паучок-синячок » Вт июн 22, 2010 7:15 am

taksist писал(а):що тігіпко, що янукович - однаково. ви живете в лайні бо те лайно обираєте у владу. ви це заслужили.
Ты за кого голосовал?

taksist
Зав. цехом

Сообщение taksist » Вт июн 22, 2010 10:39 am

Паучок-синячок писал(а):
taksist писал(а):що тігіпко, що янукович - однаково. ви живете в лайні бо те лайно обираєте у владу. ви це заслужили.
Ты за кого голосовал?
я все життя голосую за майбутнє України. перший тур - Костенко, другий тур - послав {плохое слово} обох і тих придурків, хто мене вмовляв за тимошенко голосувати. бо між поносом та собачими котяхами різниця невелика.
я є автором КАТЕХІЗИСУ ВИБОРЦЯ. якщо просто - то 10 пунктів як не проїбать на вибочій дільниці та обрати правильно.
але народу то пох, всі ставляться до виборів як до походу у зоопарк, де треба вгадати саму популярну тваринку. барани. отак майбутнє своєї країни і країни своїх дітей просирають.
Изображение
Русский язык надо позволить употреблять тем, кто этого хочет, но ни в коем случае нельзя принуждать к этому тех, кто хотел бы использовать только украинский

Сеня
Site Admin

Сообщение Сеня » Вт июн 22, 2010 10:58 am

Ждём 10 пунктов катехезиса
Quilibet fortunae suae faber.

Stalinskiy Sokol
Бригадир

Сообщение Stalinskiy Sokol » Вт июн 22, 2010 1:33 pm

що тігіпко, що янукович - однаково. ви живете в лайні бо те лайно обираєте у владу. ви це заслужили.

А ты что, не в Украине живешь, что ли? Я по крайней мере выбирал меньшее зло......

taksist
Зав. цехом

Сообщение taksist » Вт июн 22, 2010 7:58 pm

Stalinskiy Sokol писал(а):що тігіпко, що янукович - однаково. ви живете в лайні бо те лайно обираєте у владу. ви це заслужили.

А ты что, не в Украине живешь, что ли? Я по крайней мере выбирал меньшее зло......
ОБИРАЮЧИ МЕНШЕ ЗЛО ВСЕРІНО ОБИРАЄШ ЗЛО.
ІВАН ФРАНКО.

я міг би багато тобі написати на цю тему але навіщо? ти отримав те, що ти заслужив. от дживи з цим гівном, хоч їх його.
чи живу я в Україні? так, живу. а ще в ній живе мій син. і я відповідаю за те, щоб він виріс людиною, ЯКА НІКОЛИ НЕ ОБЕРЕ ГІВНО НА ВИБОРАХ. це мій обов'язок як батька.

стоcовно 10 пунктів. а якого хуя я їх викладати буду якщо ви ВСЕРІВНО голосуєте не по пунктам а ПО ДУРHОМУ? який сенс класти інструкцію в коробку людині, що читати не вміє? інколи дивлюся навколо і просто ОХУЄВАЮ. скільки нормальних, розумних людей а як приходять вибори так голосують як кончені пєдєрасти - ЖОПОЮ.
ну нічого, чим голосуєте - те й маєте.

я теж маю ту саму країну і те саме лайно у владі як і ви. але У МЕНЕ ЧИСТА СОВІСТЬ - Я НЕ ОБИРАВ ТЕ ЛАЙНО, Я ПРОСТО ПОГОДИВСЯ З ТИМ, ЩО ВИ ЙОГО СОБІ І МЕНІ ОБЕРЕТЕ.
бо коли мій син виросте, вивчить історію і спитає мене - батьку, а ти за придурка януковича голосував? я йому скажу - ні, сину, я не голосував. а от твоя тітка - так. подякуй їй за розкрадену країну.
мудрі люди євреї. як не знають як голосувати то питаються у свого ребе. чого ж ми, слов'яни думаємо що ми самі розумні і можемо точно вгадати, хто найкраще підходить на роль президента?

ця тема нескінченна. але щоб її обговорювати людина повинна ВІДЧУТИ, що вона помилилася на виборах і як правильно голосувати не знає. така людина не безнадійна і вона може збудувати майбутнє для своїх дітей.
а постріляти всіх як в киргизії будь-яке тупе чмо може. руйнувати легко. будувати важко. і мені прикро взнавати, що на одного того, хто будує приходиться десять руйнівників.
Изображение

Сеня
Site Admin

Сообщение Сеня » Ср июн 23, 2010 7:50 am

Где пункты?
Quilibet fortunae suae faber.

Stalinskiy Sokol
Бригадир

Сообщение Stalinskiy Sokol » Ср июн 23, 2010 9:21 am

to taksist:

Ну, а кто, на твою думку, мог бы действительно работать на благо нашей Родины - Украины? Потому, что даже если голосовать против всех, все равно у власти кто-то останется.........

taksist
Зав. цехом

Сообщение taksist » Ср июн 23, 2010 3:55 pm

Stalinskiy Sokol писал(а):to taksist:

Ну, а кто, на твою думку, мог бы действительно работать на благо нашей Родины - Украины? Потому, что даже если голосовать против всех, все равно у власти кто-то останется.........
я відповім. аре перш ніж відповім скажу дещо. інколи коли ми задаємо питання то отримуємо геть незрозумілу відповідь. вона нам неподобається і ми намагаємося найти зрозумілу. ми її обов'язково знайдемо але вона не буде правильною.
якщо дитині підказувати відповідь на математичну задачу то вона ніколи не навчиться роз'язувати їх бот буде намагатися отримати підказку адже це ж набагато легше аніж власноруч розв'язати задачу.
отже подумайте - чи справді ви шукаєте легкої відповіді чи ви шукаєте правильну відповідь? що ви хочете - в день виборів швидко і без проблем відстрілятися а потім п'ять років пиздіти на того, кого обрали чи розв'язати задачу - КОГО У ВЛАДУ НАПРАВИТИ ЩОБ КРАЇНА ВІД ТОГО ЛИШЕ РОЗКВІТАЛА А НЕ ХИРІЛА?
легка відповідь на питання ХТО БУДЕ ПРАЦЮВАТИ НА БЛАГО ВІТЧИЗНИ - ПЕТРЕНКО, ІВАНЕНКО, СИДОРЕНКО. будь-хто.
важка але правильна відповідь - ви самі.
можливо через роки ви зрозумієте про що я казав.
Изображение

Оксана_777
Бригадир

Сообщение Оксана_777 » Ср июн 23, 2010 6:27 pm

Странно, ты taksist рассуждаешь. Все на Европу ровняешься. В Брюсселе, Лондоне, Париже, Берлине и так далее, очень большое количество национальностей. Никто никого не угнетает. Вы же УкрНацизм развели. Я по паспорту Украинка, но мне чужда эта украинизация. По простой причине - все мы славяне.
А чтобы жить хорошо, сплатиться надо. И работать вместе! Шкуру потом делить будем.
И что касается России. Как бы кому-то не хотелось, перед ней сейчас все страны ворота распахнули. Причем с подоборстрастием! Америка очень скоро рухнет, кто мировым лидером станет?.. Россия, Китай и Германия.
Дружить нам надо, хватит доказывать то, чего нет.

Ответить

Вернуться в «Откровенно обо всём»