так, рівні. а з вашими уявленнями про РІВНІСТЬ людей пора вступати до лав неофашистів. бо саме з таких як ви виростають гітлери. це неправда, що фашизм буває лише німецький. ФАШИЗМ Є В КОЖНІЙ КРАЇНІ, В РОСІЇ, В УКРАЇНІ, В АМЕРИЦІ, В БУДЬ-ЯКІЙ. і лише ті люди, хто свідомо йому протидіють ЩОСЕКУНДНО не дають йому підняти голову. ви не з тих людей, це очевидно. я вже мовчу про інтернаціоналізм.Uma pachacha писал(а):для taksist
... ВСІ РІВНІ ..., то есть, абориген в Австралии и остатки племен в Амазонке, людоеды в Африке и так далее, равны мне?
Европейцу, который один, знает больше, чем всё их племя вместе взятое?
Кто такой севастополец? Украинец или русский, а может кто-то
-
- Зав. цехом
поважаю людей, що не криються. правда звільняє.Uma pachacha писал(а):Я и есть, неофашист!!! Россия - для русских!!! Севастополь - русский и пошли все на х..., кто здесь хочет свои тряпки желто-голубые вещать! А если по-хорошему не поймут, так мы расстрел быстро организуем!
Смерть - одного трагедия, смерть миллионов статистика (И. Сталин)
а стосовно того, що ви пропагуєте так коди віна буде а судячи по тому, що такі як ви її з кожним днем наближаєте вас будуть стріляти та вішати у вашому ж власному дворі біля під'їзду. але оскільки ви не криєтеся а відверто проголошуєте свої фашистські погляди маю всеж таки надію, що з вами розберуться в законний, гуманний засіб до війни. наприклад три роки розстрілу було б непогано.)) ну на крайняк п'ять років піджопників.
зі. в севастополі майже 20 відсоткі українців. кожен п'ятий. коли ви спробуєте їх вигнати силою то у відповідь силу і отримаєте. і хто зна чия візьме.
-
- Зав. цехом
так, ви праві, трохи помилився. українців у Севастополі 22 відсотка.Uma pachacha писал(а):...в севастополі майже 20 відсоткі українців. кожен п'ятий... - откуда такие "слощавые" цифры??? Самообман? А, таксист?
а якщо ви не знаєте скільки у вашому власному місті проживає українців то, може, ви з рязані на форум строчите? таке буває часто, сидить людина і виконує завдання ПАРТІЙІ І ПРАВІТЄЛЬСТВА - ДЄРЬМО ЛІТЬ НА УКРАІНУ.
-
- Зав. цехом
джерело офіційне.Uma pachacha писал(а):Ни чего подобного, меня не интересует количество украинского МЕНЬШИНСТВА в моем городе. Живут... ну и пусть живут, а те кто будут "залупаться", те уедут в Житомир или Чернигов.
Так откуда такие цифры? 22%? Официальный источник есть? Основание?
стосовно росіян з українським паспортом в Україні. їх десь приблизно як українців у Севастополі.
отже буде правильно, якщо ми до них будемо ставитися як ви до українців - ОДНАКОВО.
пусть живут в Украине а будут залупаться - уедут в москву или в смоленск.
то не моя РОДІНА, мені плавно. нехай йдуть на йух. якщо не дойдуть - то нехай йдуть {плохое слово}.Сеня писал(а):А как же другие города необъятной родины?taksist писал(а):пусть живут в Украине а будут залупаться - уедут в москву или в смоленск.
Магадан, Соловки, Комсомольск-на-Амуре, Воркута, Ухта, Инта, Печора, Молотовск?
-
- Зав. цехом