Откуда столько эмоций если я просто ошибся?***************************Король Тор писал(а):Шипение не заставило себя ждатьОткуда столько эмоций если я просто ошибся? И скотом меня назвали и нацистом (с какого перепугу, даже в голове не укладывается
А националистом я Вас назвал исходя из приведенной ниже цитаты в которой вы достаточно односмысленно выразили претензию на моральное превосходство одной нации перед другой, что и является чистейшей воды национализмом.
Исходя из своего жизненного опыта тут могу Вам возразить. Вследствии повышенной (в сравнению с другими регионами) религиозности населения западной Украины их "запретные" сексуальные фантазии проявляются гораздо ярче людей менее ханжеского поведения, главное знать подход - и благонравная девочка превращается в "грязную дрянную девченку" из неизвестно какого дешевого порнушного фильма. Вы уж поверьте - не одну и даже не 10 таких встречал и большинству из них было до 20. А вы тут - Мати насваритьtaksist писал(а):http://s42.radikal.ru/i097/1011/68/ea981eea9a3e.jpg
мені здається чи справді російські дівчата такі розкуті? серед українських яких знаю жодна цицьки не покаже, навіть в голову їй таке не прийде. бо мати засварить а як батько взнають так все, хоч додому не вертайся. і так до 20 років а у декотрих і більше.
це випадково так чи закономірно?))
ви тут нещодавно на форумі і тому могли не знати, що те, що ви називаєте емоціями я називаю найбільш зрозумілою мовою для російськомовних. так що ви написане зрозумієте краще якщо я вас підарасом назву бо у вас чомусь зосередженість та увага підвищується лише після того як вас матом покриють, медицинський факт. оскільки хочу більшого розуміння від вас (і як бачу небезпідставно) то на вашу адресу застосовую мат. маю надію що ви зрозуміли що то не намагання образити а просто привертання вашої уваги.
якщо скажете що вас називати підарасом то образа то скажіть - щось придумаємо інше.
националистом я Вас назвал исходя из приведенной ниже цитаты******************************
що ж. якщо у вас з увагою погано давайте розберемося.
я сказав...серед українських яких знаю...
ця фраза означає, що людина розказує ВИКЛЮЧНО про власний досвід. крім того дівчат з заходу України практично не бачу бо мешкаю на слобожанщині.
якщо ви пишете...главное знать подход - и благонравная девочка превращается в "грязную дрянную девченку" из неизвестно какого дешевого порнушного фильма...
я не сумніваюся що ви пишете про власний досвід і ви знаєте про що пишете.
чому мені приємно що в мене такого досвіду немає - вбийте не розумію.)) можливо тому що я вам не вірю?)) чоловыки люблять розказувати прос екс-подвиги яких не було.))))
маю надію що питання з моїм націоналізмом тепер з'ясоване. і взагалі - якшо є підозра чи є людина націоналістом то не треба займатися вирахуванням, достатньо попитатися його самого.