У Севастополі місцева влада в рамках «економії та оптимізації» закриває єдину в місті україномовну школу-інтернат №7. Про це повідомляє «Радіо Свобода».
Міська рада днями ухвалила рішення з нового навчального року припинити там викладання, а школярів, які не захочуть переходити до російськомовних шкіл, перевести до інтернату для дітей із затримкою психічного розвитку.
http://tyzhden.ua/News/47203
Севастопільці, це правда?
а де тоді вчити українську?admin писал(а):да правда
в катакомбах?
ви реально думали що ви позбавляєте дітей можливості конкурувати на рівних з иншими дітьми в країні, яка буде україномовною?
чи думаэте що мямлі неукраїнські у нас завжди будуть президентами?
так прийде український саакашвілі так не тільки змусить всіх українську а і грузинську заодно вчити.
Сьогодні йду забирати дитину з садочка і не вірю власним вухам.На одному з майданчиків вихователька розмовляє з дітьми українською мовою...ЩО СТАЛОСЯ?!Невже мені вдалося непомітно переміститися в паралельний Світ?В якому до влади прийшли наші(ГЕРОЯМ СЛАВА!),зек сидить,або висить...
Цікаво,чи в цьому Світі моя дитина хоч трохи слухняніша?Та,ні-це нереально,вона у мене україномовна,а українська-мова вільних людей.
Іду назад,з дитиною і бачу як ту виховательку разом з дітьми знімають на відео...Думаю далі пояснювати не треба?
Цікаво,чи в цьому Світі моя дитина хоч трохи слухняніша?Та,ні-це нереально,вона у мене україномовна,а українська-мова вільних людей.
Іду назад,з дитиною і бачу як ту виховательку разом з дітьми знімають на відео...Думаю далі пояснювати не треба?