Звучит громко, но слабо. Обычно ты обзываешся и ругаешся, после чего твои аргументы и доводы терятся в контекст, поэтому не воспринимаются адекватно, а вызывают только встечную агрессию. =)taksist писал(а):я завжди правий. тільки не завжди всі готові це визнавати.Uma pachacha писал(а):таксист местами прав. впервые за все время "общения" с ним, соглашусь =)
Ура, правосудие заработало! Судом осужден майор милиции Чуйк
-
- Зав. цехом
Кайфово!!! =)
ти неуважний як кожний кацап. я обзиваюся та РУГАЮСЯ тільки у відповідь. першим ніколи не починаю. тобто будь-яка людина, яка добре буде ставитися до всього українського НІКОЛИ від мене поганого слова не почує. і навпаки - якщо українців неповажаєш то ти для мене харкотіна на асфальті.Uma pachacha писал(а):Звучит громко, но слабо. Обычно ты обзываешся и ругаешся, после чего твои аргументы и доводы терятся в контекст, поэтому не воспринимаются адекватно, а вызывают только встечную агрессию. =)taksist писал(а):я завжди правий. тільки не завжди всі готові це визнавати.Uma pachacha писал(а):таксист местами прав. впервые за все время "общения" с ним, соглашусь =)
чим відрізняються українці від кацапів? українці завше хочуть знати правду а кацапам достатньо знати те, що вони вважають достатнім знати. якщо ти себе запевнив, що ота людина права і по всьому то тобі хоч кіл на голові теши. якась ущербна нація - віслюча впертість і небажання дивитися в очі фактам ототожнює вас з тормозами/гальмами/віслюками/ослами (потрібне підкреслити)Т-34 писал(а):to таксист
ти неуважний як кожний кацап... о чем тебе и пишут... начинаешь предложение с ругани, а потом.. я обзиваюся та РУГАЮСЯ тільки у відповідь... Pachacha прав.