Бесплатная лекция на тему "Кто Я ? ? ?"
По мапі -- Азія********************04 писал(а):А можна в подробицях?taksist писал(а):cам ахуєл коли взнав. але то правда бо тільки правду пишу.
Тількі про те, що Кубань -- то Україна, не піздіть, будь ласка!
Яка частина сучасноі Украіни є азійською?Якщо не за мапою -- тут дійсно можливі варіанти. Але коли лунають заяви про те, що історічне коріння Росії з Криму росте -- то вже галіматья. Я про це дискутувати не бажаю, бо це діагноз. Як і про приєднання В'єтнаму до Росії. В радянські часи бонопартизм був безпосередньою перепусткою до дурки, а зараз -- до партії Руський Блок, наприклад.taksist писал(а):росія є йобнутою. на кого та йобнутість більше схожа - у кожного власна думка. я думаю що на азію. можу назвати як вирізняти европейські держави від азійських /не за мапою/ якщо комусь буде цікаво.
По мапі -- Азія.
невеличкою частиною росія вважається европою. але кацапи того соромляться і щоб ніхто не подумав що вони хоч якось дотичні до европи називають европейців гейропейцями.
А можна в подробицях?
Тількі про те, що Кубань -- то Україна, не піздіть, будь ласка!********************
та запросто.
от тільки стосовно кубані - то таки Україна. але у минулому. сьогодні то росія. і кожен, хто БЕЗ ВІЙНИ те хоче змінити - ворог. війною - то нормально але яка нормальна людина буде війни прагнути окрім виродків?
тепер стосовно азіатських територій України. у нас в азії знаходиться аж 4 квадратних кілометри. бо у нас є тузла. а тузла за мапою - це таманський півострів. а таманський півострів - це азія.
отже ми теж трошки азіати.
отже тузла - 100 % азія.
ще є малиновий, жовтий, сірий та зелений клини що є азією але там вірогідність стати українськими десь 0,0001%.
Я вважаю, що зовсім не ця дрібничка є підставою називати Україну азійсько-європейською країною.taksist писал(а):ложка дьогту бочку меду зіпсувала.
з-за такої дрібнички країну називаємо азійсько-европейською.
В цьому випадку, на мій погляд, діють ті самі "немапові" показники "йобнутості/нейобнутості".
Бо погодьтеся -- спромоглися ж якимось чином Туреччину європейською країною називати?
Истинно говорю вам: 21 декабря 2012 года Земля налетит на небесную ось!
погоджуюся що назвали. як це трапилося - вбийте не розумію. мабуть назвали по п'яні, не інакше. інколи дивлюся на европу і розумію - ще трохи і ми їм будемо мавп нагадувати з зоопарку. цей комунізм нас відкинув не на 70 років а на тисячоліття, не менше. чого вартує лише можливість дитини засудити своїх батьків за жорстоке ставлення.04 писал(а):Я вважаю, що зовсім не ця дрібничка є підставою називати Україну азійсько-європейською країною.taksist писал(а):ложка дьогту бочку меду зіпсувала.
з-за такої дрібнички країну називаємо азійсько-европейською.
В цьому випадку, на мій погляд, діють ті самі "немапові" показники "йобнутості/нейобнутості".
Бо погодьтеся -- спромоглися ж якимось чином Туреччину європейською країною називати?
Насколько я помню,Европа всю свою историю воевала,роднились друг с другом,особой щепетильностью не отличались,но особо разгуляться негде было.А российские люди,имею ввиду как государственную принадлежность, освоили такие территории, чего никому и никогда не удавалось.Аляску кто освоил? Государи российские имели прямое родство с половиной европейских монархов,но оне же ужасно были рады крушению Российской империи.Никто не задумывался, почему именно Европейские государства привечают к себе молодежь,особенно с восточных государств? Самая болезненая нация та,где женились близкие родственники.Пример-Англия.
Для достижения невозможного требуется немного подождать. Истина-солнце разума.