Бой-реквием "Непобежденные. Осень 1941 г."
як пройшла лоботомія? хвилююся за ваш старечий маразм щоб, бува, по другому разу на операцію не пішли.))Перс писал(а):Привет, Таксист! Ты еще,бандеровская {плохое слово},продолжаешь вонять на этом форуме. Пора уже закрыть свой поганый рот.
і харе флудить, мені цікава думка севастопольців стосовно чорноморського флоту.
ви не севастополець тож пиздуйте нах.уй.
Типичный бандеровский бык,который без мата не может связать двух слов.
Тебе какое дело до черноморского флота? Что тебя так взволновала его судьба. ЧФ будет стоять в Севастополе вечно и тебя, придурка, никто спрашивать не будет.Скажи спасибо Ленину,что он присоединил к Украине Донецко-Криворожскую республику; Сталину за Галичину ,Закарпатье и Буковину; Никите за Крым и Севастополь. Т.о. коммунисты сделали тебе "Велику Украину",а ты МУДАК еще воняешь.
Тебе какое дело до черноморского флота? Что тебя так взволновала его судьба. ЧФ будет стоять в Севастополе вечно и тебя, придурка, никто спрашивать не будет.Скажи спасибо Ленину,что он присоединил к Украине Донецко-Криворожскую республику; Сталину за Галичину ,Закарпатье и Буковину; Никите за Крым и Севастополь. Т.о. коммунисты сделали тебе "Велику Украину",а ты МУДАК еще воняешь.
я ще не настільки старий щоб не змінювати періодично підпис.Перс писал(а):А где твой бандеровский девиз: "Машиненгевер...хтось повисне на гиляци"?
чого матюкаюся вже писав - так зручніше росіянам, вони через мат краще розуміють.
про сталіна - іди нах, флудер піда.раснутий.
про чорноморський флот. севастопіль - то Україна і мені не всерівно коли кацапи українців дурять. українцями називаю всіх, хто мешкає в Україні.
а питався про флот з простої причини - дуже вже цікаво побачити реакцію корінного севастопольця. який за флот, за росію і тут взнає як його флот ат його росія на гроші прокинула. дуже хочеться побачити яка ціна патріотизму. скільки росіяни повинні вкрасти севастопільських грошей щоб ті сказали - все, харе, пішли нах кацапи.
Никакой Украины нет-есть Малороссия,а то,что ты,мудак,называешь украиной скоро накроется медным тазом,а тебе поляки опять запретят "розмовляти на телячiй мовi" и докажут,что никаих "украинцев" нет,и будешь вспоминать,как тебе хорошо жилось в СССР,когда твои родители были коммунисты и строили тебе "СВЕТЛОЕ БУДУЩЕЕ".
якщо не звертати уваги на образи, знаючи що ви пІдарас і по іншому не можете то вкажу - ви праві коли кажете немає України а є малоросія. мається на увазі що для вас немає України а є лише малоросія. я це визнаю.Перс писал(а):Никакой Украины нет-есть Малороссия,а то,что ты,мудак,называешь украиной скоро накроется медным тазом,а тебе поляки опять запретят "розмовляти на телячiй мовi" и докажут,что никаих "украинцев" нет,и будешь вспоминать,как тебе хорошо жилось в СССР,когда твои родители были коммунисты и строили тебе "СВЕТЛОЕ БУДУЩЕЕ".
а от для мене є і малоросія /те, що 300 років кацапня будувала в Україні/ і є Україна - те, що кацапня 300 років нищила а воно все ніяк не хоче нищитися.
зараз будується малоросія, Україна гине.
ви допомагаєте нашому ворогу вбивати Україну, говорячи ...скоро накроется медным тазом...
ви то робите бо вам по приколу чи ви плануєте при окупаційній кацапській владі поліцаєм/бургомістром/гауляйтером бути - неважливо.
важливо що такі як ви не встаєте під гімн нашої держави, не встаєте коли заходить презиент нашої держави, зневажаєте герб, гімн та прапор український.
допоки немає війни то нормально - у нас вільна країна.
коли війна почнеться ви перший будете висіти на ггілляці у вашому дворі напроти вікон вашої квартири.
ви ж не думаєте що ми з вами вчинимо краще аніж вчинила з українцями нквс у львові коли відступала?